Skip to Content

Conferència

Sessió d’estratègia de continguts Web (i el món Drupal)

El proper dijous 27 de novembre reprenem les xerrades de Drupal.cat amb una sessió sobre estratègia de continguts web.

El ponent serà en Koen Platteeuw, project manager de l'empresa Code Enigma.

A la sessió tractarem de donar respostes a les següent preguntes:

 • Que es la estratègia de continguts?
 • Com a client: Per que he de involucrar la meva agencia Drupal en la estratègia de continguts web?
 • Com a empresa/professional que treballa amb Drupal, per que hauria de participar activament en la estratègia de continguts web
 • La rellevància de la estratègia de continguts per a
  • programadors Front End
  • programadors Back End
  • Project Managers
 • Drupal esta preparat per seguir les millors pràctiques de la estratègia de continguts?

La duració de la sessió serà d’uns 45 minuts, amb possibilitat de debat i preguntes a continuació

data: 
27/11/2014 - 18:30 - 20:00
Lloc: 

Citilab (Sala C)
Plaça Can Suris, s/n
08940 Cornellà de Llobregat, Barcelona

Sessió: Rendiment en Drupal. Experiències com sysadmin

Al maig seguirem amb les sessions, aquesta vegada ens dedicarem a veure què comporta a nivell de servidors tenir un Drupal i com manegar-lo millor.

Els ponents seran el Marc Navarro (@Flametes, Senior Sysadmin a ACKStorm, passionat del linux i software lliure en general. Especialitzat en rendiment i desplegament web. I que diu que no té temps lliure.) i el Javier Morueco (@xmorueco CTO a SEAVTEC, Consultor, Senior System Administrator Més de 10 anys com SysAdmin. Linux, SUN, Firewalls, Load Balancers, Rendiment, Apache, Nginx, Xen, Drupal, MYSQL, Varnish, Solr, Cloud ...).

Ens explicaran bàsicament alguns trucs de SysAdmin per millorar el rendiment d’un entorn Drupal, sense tocar molt Drupal...

Us hi esperem a tots!

data: 
29/05/2014 - 18:30 - 20:00
Lloc: 

Citilab
Plaça Can Suris, s/n
08940 Cornellà de Llobregat, Barcelona

Sessió de Responsive Web Design amb Drupal

El proper dijous 24 d'abril tindrà lloc una nova sessió a Drupal.cat sobre Responsive Web Design amb Drupal.

La previsió és fer uns tres quarts d'hora de sessió i després obrir el torn de preguntes.

La sessió tractarà com afrontar un projecte "Responsive" amb Drupal.

Farem una breu intruducció al Responsive Web Design, que ja s'ha posicionat com un dels elements principals a l'hora de valorar qualsevol projecte. De totes formes, la sessió estarà enfocada a mostrar quins processos, "themes" i mòduls utilitzem al nostre dia a dia.

Els temes principals seràn:

 • Mobile first
 • Breakpoints
 • Responsive Images/Picture
 • «Themes» responsive
 • Menús

A més, al final de la sessió donarem un cop d'ull a què incorporarà el nou Drupal 8 per saber quines eines de Drupal 7 tindran continuïtat a la nova versió.

Els ponents seran Pako García i Cristina Chumillas, Dissenyadors i frontend developers a Ymbra.

data: 
24/04/2014 - 18:30 - 20:00
Lloc: 

Citilab
Plaça Can Suris, s/n
08940 Cornellà de Llobregat, Barcelona

Sessió d'experiències Agile amb Drupal a la vida real

El proper dijous 20 de març tindrà lloc una sessió a Drupal.cat sobre l'experiència de l'aplicació de metodologies àgils amb Drupal de la mà de Siddharta Navarro, desenvolupador i co-fundador de Atenea Tech.

La idea és fer una mitja horeta / tres quarts de sessió i després obrir col·loqui sobre la implantació de les metodologies àgils al món del desenvolupament web en general i del Drupal en particular.

Breu sinopsi:
Fa ja més d'un any que la nostra petita Drupal Shop ens va picar el cuquet de l'agilisme. Després de llegir llibres, blogs, veure presentacions i tot tipus de material, ens vam posar mans a l'obra i vam començar a aplicar SCRUM com a mètode de gestió de projectes.

A aquesta xerrada volem compartir tots els errors que hem comés -així com algun que altre èxit- durant la realització de propostes i gestió de projectes «agiles».
Crec que és una sessió interesant tant per aquells que encara no s'han atrevit a entrar al món de la gestió àgil de projectes, com per aquells que tinguin experiència i vulguin compartir la seva saviesa -i també les seves ficadures de pota- amb tots nosaltres.

data: 
20/03/2014 - 18:30 - 20:00

Drupal Executive Meetup Barcelona 2013

Els propers 11 i 12 d'abril, tindrem la sort d'acollir a Barcelona -Citilab- un esdeveniment molt especial. Es tracta del Drupal CxO, una conferència dirigida a empresaris, responsables de negoci i possibles clients de Drupal. El fomat escollit es l'Open Space en el qual no hi haurà presentacions, com sol ser habitual en aquest tipus d'esdeveniments.

Com sabeu, a més dels esdeveniments generalistes de Drupal, al voltant del mon s'organitzen molts altres esdeveniments especialitzats. En aquest cas es tracta de la tercera edició del Drupal CxO, i l'objectiu principal es compartir experiències i realitzar contactes comercials al voltant de Drupal. Es per això que creiem que es molt interessant que les empreses catalanes aprofitin aquesta oportunitat de conèixer a alguns dels responsables de les empreses de Drupal més importants d'Europa. Si encara no has comprat la teva entrada, t'animem a fer-ho a la pàgina següent: http://barcelona2013.drupaldays.org

data: 
11/04/2013 - 09:30 - 12/04/2013 - 18:00
Lloc: 

Citilab Cornellà

casals online

Muy buen servicio de blog marketing, posicionamiento en buscadores y crear tienda online en casalsonline. Si quires hacer pagina web o article marketing tambien te sera de gran ayuda.

casals online

xocolat paris

Regalar bombones de chocolate mediante chocolate online es muy buena idea. Si pudiera comprar bombones compraria chocolates y bombones.

tradeheader

Tradeheader offers you a very good service of FpML training and FpML consulting. I love FpML value.

bassol

Si pudiera comprar muchas gafas de sol compraria gafas de sol oakley y gafas de sol arnette. Las gafas de sol rayban no me gustan tanto.

Contingut sindicat